-->

Hvem er vi?​

Klinikteamet består af 2 tandlæger, 1 Tandplejer og 2 klinikassistenter.

Behandlerne besidder en kombination af mange års erfaring, den nyeste viden, energi og ikke mindst tålmodighed når det handler om at behandle patienter med tandlægeskræk. Vi deltager løbende i efteruddannelse og har dermed en finger på pulsen indenfortandlægeverdenen.

Sammen med klinikassistenterne udgør vi et kompetent team som bestræber os på at yde den bedst mulige behandling til vores patienter under hyggelige og professionelle rammer.

Teamet​

Raza Murtaza Khan

Klinikejer

​Udfører alle former for moderne tandbehandlinger. Holder sig ajour indenfor tandlægefaget og har senest gennemført implantologi kurset. Har også erfaring med behandling af børn og kan ligeledes håndtere patienter med tandlægeskræk. Raza har særlig interesse indenfor æstetisk tandpleje og kirurgi.

Katja Michelle Beck

Klinikassistent

Katja er klinikassistent og har inden da været elev på klinikken i 2,5 år. Katja har altid et smil på læben og er behjælpelig med hvad det end måtte være. Katja passer både receptionen og assisterer tandlægerne

Ditte

Tandplejer

Ditte er altid glad, snaksagelig og imødekommende. For Ditte er det vigtigt at hendes patienter har det behagelig og føler sig tilpas, i en tryg og afslappende atmosfære. Dittes speciale er forebyggelse, diagnostisk af huller i tænderne, tandkødsbetændelse og parodontose. Ditte beskæftiger meget med almindelige samt dybdegående tandrensninger mod paradentose men udfører også fluorbehandlinger samt
behandling af følsomme tandhalse.

Sonbol Fatemi

Tandlæge

Sonbol har en stærk faglig baggrund med meget omfattende efteruddannelse både fra hendes mangeårige karriere som klinikejer i Iran og også over hele verden.: Australien USA og Europa.

Sonbol har arbejdet forskellige steder i Danmark, heriblandet med flygtninge samt frivilligt og gratis på de hjemløses tandklinik.

Sonbols faglige kunnen er helt i top og hun gør en dyd i at behandle dine tænder som var de hendes egne.

Rabia

Elev

Rabia er vores dygtige elev og er blevet sat ind i alle klinikkens rutiner. Rabia passer både receptionen og assisterer tandlægerne.

Kontakt os

Vanløse Tandklinik ApS

Herlufsholmvej 2

​2720 Vanløse

Find vej med Google Maps

CVR: 15241985

38 74 44 36​

info@vanloesetand.dk